Home          Vacatures          Werknemer          Informatie          Werkgever          FAQs          Cursussen
Geschiedenis
euromunka.hu
Werknemer
FAQs
Privacy statement
Nieuws
Geschiedenis

 

Geschiedenis van Euromunka Kft

In 2006 kwamen Martien en Hille, twee Nederlanders die al een sterke band met Hongarije hadden, tot de conclusie dat het tijd werd dat er wat gedaan moest worden aan het gat tussen enerzijds werkgevers in Nederland met grote tekorten aan arbeidskrachten en anderzijds goed gemotiveerde kandidaten in Hongarije.

Dit resulteerde tot het oprichten van het Werving- en Selectiebureau Euromunka.

 

De eerste gesprekken met kandidaten waren in de locale bar in Siófok en 1x in de week in de Mammoet in Budapest. Er was zo veel vraag naar goede kandidaten dat er al snel een kantoor in Siofok kwam en in december 2007 ook een vestiging in Budapest.

 

In twee jaar is Euromunka Kft uitgegroeid van een enthousiaste jongensdroom tot een professioneel bedrijf waar vertrouwen van uitstraalt . Dagelijks zijn er 6 gemotiveerde professionals uit Hongarije en Nederland bezig met werving en selectie, maar ook met opleidingen, adviezen en begeleiding. Door onze werkwijze hebben we al vele honderden gemotiveerde Hongaren aan een passende baan en leefomgeving kunnen helpen en is het einde nog lang niet in zicht.

  

 

info@euromunka.hu  Telefoon: 003612068792  Hongarije Boedapest 1113 Bocskai straat 77-79.
info@euromunka.hu  Telefoon: 003684950023  Hongarije Siófok 8600 Fö straat 174-176. 2e verdieping
Postadres: Euromunka Kft. Pf.: 265, H-8601 Siófok, Hongarije