Home          Vacatures          Werknemer          Informatie          Werkgever          FAQs          Cursussen
Werknemer
euromunka.hu
Werknemer
FAQs
Privacy statement
Nieuws
Geschiedenis

 

Om voor u de best passende baan en werkomgeving te kunnen vinden volgen wij de volgende stappen:

Contact:

Om met ons in contact te komen zijn er de volgende mogelijkheden:

 

 • Online registreren. De eenvoudigste en snelste manier  om in aanmerking te komen voor een passende baan in het buitenland is u op deze site  online  te registreren.
  Als wij naar aanleiding van deze registratie een mogelijkheid voor u   zien zal u door een van onze collega’s worden opgebeld of via de email benaderd worden. Er zullen wat vragen gesteld worden en, indien nodig, zal uw buitenlandse taalkennis getest worden.

  Hierna zal u voor een persoonlijk interview uitgenodigd  worden.
 • Telefonisch. U kunt tijdens kantoortijden één van onze kantoren bellen voor meer informatie.
 • Email. Verder kunt u ons ook via email bereiken. Houdt u er rekening mee dat u via de email minder snel geholpen wordt. info@euromunka.hu.

Onze service is volledig gratis. Wij berekenen geen inschrijvingskosten of registratiekosten.

 

Het interview:

Het persoonlijke job interview zal plaatsvinden in 1 van onze kantoren en uitsluitend alleen op afspraak. Dit doen wij om ruim de tijd voor iedereen te kunnen nemen.

 

Wat kunt u verwachten tijdens dit interview?

 • Als eerste krijgt u kort uitleg wie wij zijn, hoe we werken, wat we u te bieden hebben en wat wij van u verwachten.
 • Hierna wordt er een zo compleet mogelijke cv van u gemaakt door een van onze medewerkers.
  Voor het goed kunnen maken van een cv is het belangrijk dat u uw diploma’s en certificaten van behaalde opleidingen en werkgerelateerde cursussen, uw (geldige)paspoort of Europese identiteitskaart en indien aanwezig, uw rijbewijs meeneemt.
  Buiten uw persoonlijke gegevens en opleidingen, gaan wij uitgebreid in op uw werkverleden om zo de voor uw best passende baan te kunnen zoeken.
 • Na het interview is er de ruimte om alle vragen,die u heeft, te stellen.
  Tevens zult u  wat adviezen mee krijgen om u het beste op een baan in  Nederland voor te bereiden.

Tussen het interview en de baan:

Vanaf het moment dat het interview heeft plaatsgevonden en wij weten wat precies uw kwaliteiten zijn gaan wij op zoek naar een passende baan voor u.
Dit houdt in dat wij onze contacten in Nederland bij gerenommeerde en gecertificeerde bedrijven zullen benaderen om te kijken of er voor u iets passends beschikbaar is.
Wij werken alleen samen met bedrijven die legaal zijn, de benodigde papieren in hun bezit hebben en waar het welzijn van de werknemer  hoog in het vaandel staat.
Op het moment dat wij een baan gevonden hebben die naar ons idee bij u past bellen we u op met de op dat moment bekende details van deze baan, zoals;.

 • De aard van de werkzaamheden,
 • Het nettoloon,
 • De datum van aanvang
 • De locatie van het werk.
 • De verwachte duur van de werkzaamheden
 • Of er afwijkende werktijden zijn
 • Of u over eigen vervoer moet beschikken

Als u geen interesse heeft zoeken wij verder naar een andere baan, indien we van u een duidelijke reden krijgen waarom dit aanbod voor u niet voldoet.

Heeft u wel interesse in deze werkmogelijkheid dan sturen wij uw cv naar het desbetreffende hoofd personeelszaken die de beslissing zal nemen of u de baan krijgt of niet.

Het bedrijf wijst u af:

Eén van de redenen voor afwijzing kan zijn dat het bedrijf een in hun ogen betere kandidaat, bijvoorbeeld vanuit een ander land, aangeboden heeft gekregen of dat de werkervaring niet naadloos aansluit bij het gewenste profiel.
In deze laatste situatie hebben wij direct contact met het hoofd personeelszaken om hem/haar een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van u als persoon en uw werk ervaring. Mocht het bedrijf nog steeds geen interesse in u hebben, informeren we u direct met de reden daarvan en zoeken wij door naar een andere baan voor u.

Het bedrijf biedt u een baan aan:

Indien het bedrijf u een baan aanbiedt  wordt er een afspraak met u gemaakt op één van onze kantoren om alles nog een keer door te nemen en u alle informatie mee te geven. Op deze afspraak moet u een  Hongaars bankrekening nummer meenemen waarvan wij de gegevens naar Nederland zullen sturen om de betalingen van uw loon zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Omdat het hier om internationaal geld storten gaat hebben wij van u een IBAN nummer en SWIFT code nodig. Deze codes kunt u op uw bankafschrift vinden of bij uw bank opvragen. Vergeet niet  een bankpas mee naar Nederland nemen, er wordt daar niet cash betaald.

We zullen u tevens adviseren over de reis mogelijkheden.

Wat wij, voordat u op deze afspraak komt, van u verwachten is duidelijkheid over wanneer u precies naar Nederland kunt vertrekken zodat wij dat kunnen bevestigen aan het bedrijf.

Infomeeting:

Op de afgesproken tijd verwacht een van onze medewerkers u op een van onze kantoren.
Wij zullen u voorzien van zoveel mogelijk informatie in het Hongaars, deze zal  o.a. bestaan uit:

 • een kopie van het contract wat u in Nederland met de werkgever zal ondertekenen.
 • Contact gegevens. De naam en het telefoonnummer van diegene die u in Nederland verwacht en zal begeleiden.
 • Reis gegevens. Het adres waar en wanneer u verwacht wordt, een route map voor de auto of een beschrijving hoe u daar kunt komen met het openbaar vervoer.
 • Een voorbeeld loonstrook met uitleg zodat wanneer u uw eerste loonstrook ontvangt u altijd even terug kan kijken wat het betekent.
 • Een pro-forma loonberekening met uitleg waarin we laten zien hoe uw netto loon is opgebouwd, het aantal uren,het uurloon en de eventuele kosten in Nederland.
 • U zult van ons ook een kopie van verschillende formulieren van de Nederlandse belastingdienst krijgen met uitleg en een Hongaarse vertaling erbij.
 • Reglementen van het bedrijf waar u gaat werken, zoals; algemene regels, huisregels en een autoreglement als u gebruik gaat maken van een auto van het bedrijf.
 • Daarnaast krijgt u van ons een informatieboekje mee over het desbetreffende bedrijf en over belangrijke zaken in Nederland in het algemeen zodat u dat later nog eens rustig door kan lezen en het als naslag werk mee kan nemen.
 • Verder zal u informatie krijgen over wat er in Nederland gaat gebeuren; het ontvangst, het tekenen van het contract, het aanvragen van een Nederlands belastingnummer en het aanmelden bij een Nederlandse verzekering. Hierbij zal u geholpen worden door uw Nederlandse begeleider om dit goed, snel en soepel te laten verlopen.

Er zal ruim voldoende tijd zijn om al uw vragen te beantwoorden want wij weten als geen ander dat als het moment aangekomen is dat u daadwerkelijk uw koffer gaat pakken er honderd en één vragen zullen zijn.

Met onze ervaring en kennis zullen wij proberen al deze vragen voor u te beantwoorden.

De Reis.

De reis naar uw nieuwe werkgever.
Wij helpen u met de voorbereiding door te adviseren wat voor u de eenvoudigste en goedkoopste manier van reizen is.

Wij geven u de benodigde informatie van Hongarije tot aan het adres van uw nieuwe werkgever.

U zult deze informatie, of u nu per auto of met openbaar vervoer reist, altijd in het Hongaars ontvangen om de reis voor u zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Mocht u toch onverhoopt verdwalen dan zijn we 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om u te helpen op de eindbestemming aan te laten komen.

Als op uw eindbestemming aankomt wacht daar uw Nederlandse begeleider die u welkom heet en o.a. verder helpt met het arbeidscontract, aanvraag Nederlands belastingnummer en  Nederlandse ziektekostenverzekering.

Uw begeleider zal u daarna naar uw accommodatie brengen en met u afspreken wanneer u opgehaald  wordt of waar u zich moet melden en wanneer.

Deze begeleider is vanaf dat moment uw eerste aanspreekpunt voor vragen en adviezen. Hij zal de eerste werkdag ook met u meegaan naar de werkplek om u voor te stellen aan uw nieuwe collega’s.

De Nazorg.

Voor ons houdt het niet op als u aan het werk bent in Nederland.

Mocht er onverhoopt iets niet naar uw zin zijn neem dan eerst contact op met uw Nederlandse begeleider. Mocht dit niet lukken of komt u er samen niet uit dan zijn wij altijd te bereiken, op het kantoornummer en buiten kantoortijden op het noodnummer, om samen te proberen een oplossing te vinden.

U wordt altijd geholpen in u moederstaal.

Houdt u er wel rekening mee dat dit noodnummer er alleen is voor noodgevallen en niet voor zaken die wij ook alleen maar tijdens kantoortijden kunnen regelen. Onze werknemers hebben ook recht op hun rustdagen.

U gaat naar Nederland om werkzaamheden te verrichten, wij verwachten dan ook dat u met een goede inzet en zo punctueel mogelijk dit doet.

Verwacht u in Nederland een betaalde vakantie te hebben, adviseren wij u geen contact met ons op te nemen en thuis te blijven.

info@euromunka.hu  Telefoon: 003612068792  Hongarije Boedapest 1113 Bocskai straat 77-79.
info@euromunka.hu  Telefoon: 003684950023  Hongarije Siófok 8600 Fö straat 174-176. 2e verdieping
Postadres: Euromunka Kft. Pf.: 265, H-8601 Siófok, Hongarije