Home          Vacatures          Werknemer          Informatie          Werkgever          FAQs          Cursussen
Gratis registratie

Laatste nieuws
Euromunka e-Brochure

 

Welkom bij Euromunka Kft Werving & Selectie

Euromunka Kft (BV) is het Internationale Werving & Selectie bureau dat sinds 2006  vanuit Siofok actief is. Het merendeel van de door ons bemiddelde mensen gaat voor een langere periode in Nederland aan de slag. Kwaliteit en eerlijkheid staan hoog in ons vaandel en we verwachten datzelfde dan ook van onze klanten. Door onze grondige aanpak en service groeien wij snel en hebben dan ook in 2008 onze vestiging in Budapest geopend en zijn we hard op weg naar onze derde vestiging in het zuidoosten van Hongarije om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen.

Wij werven en selecteren Hongaars vak- en productiepersoneel voor onze opdrachtgevers in Nederland, België en overige Europese landen. Dit zijn bedrijven in de bouw, techniek, logistiek, transport, metaal, industrie, agrarische sector, productie en ICT die hard op zoek zijn naar gekwalificeerd, gemotiveerd en vakkundig personeel. Werken via Euromunka betekent een passende baan bij erkende bedrijven met goede werkomstandigheden; een Nederlands arbeidscontract, een prima salaris, (meestal) reiskostenvergoeding in Nederland, vakantiegeld, vakantiedagen, intensieve begeleiding en nette huisvesting.

Momenteel heeft Euromunka meer dan 30.000 plaatsbare vak- en productiekrachten in het bestand zitten en daar komen dagelijks meerdere bij.

Wilt u een keer kennismaken met de werkwijze van Euromunka? Ga dan direct naar de werkgevers pagina en zie zelf wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Voor een persoonlijk advies kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Dit kan gewoon in het Nederlands.

Nieuwe vacatures
VILLANYSZERELŐKET KERESÜNK AZONNALI KEZDÉSSEL BELGIUMBA, EUR 1531/Maand
Sürgősen keresünk belgiumi elosztóberendezéseket gyártó céghez 3 fő, angolul jól beszélő, tapasztalt villanyszerelőt.
VÍZ- GÁZ- KÖZPONTI FŰTÉSSZERELŐKET KERESÜNK BELGIUMBA, EUR 1398/Maand
Március 15-i kezdéssel belgiumi munkavégzésre keresünk több éves tapasztalattal és szaktudással rendelkező víz-gáz- központi fűtésszerelőket, felújítások és új kiépítések végzésére.
VARRÓNŐKET KERESÜNK BELGIUMBA AZONNALI KEZDÉSSEL, EUR 1202/Maand
Többéves gyakorlattal és angol nyelvtudással rendelkező varrónőket keresünk belgiumi partnerünkhöz, azonnali kezdéssel.
CUKRÁSZT KERESÜNK BELGIUMBA, EUR 1645/Maand
Belgiumi partnerünkhöz azonnali kezdéssel keresünk tapasztalattal és min. alapfokú angol nyelvtudással rendelkező cukrászt.
info@euromunka.hu  Telefoon: 003612068792  Hongarije Boedapest 1113 Bocskai straat 77-79.
info@euromunka.hu  Telefoon: 003684950023  Hongarije Siófok 8600 Fö straat 174-176. 2e verdieping
Postadres: Euromunka Kft. Pf.: 265, H-8601 Siófok, Hongarije