Kezdőlap          Állások          A jelentkezés menete          Rólunk           IT and Engineering          Gy.I.K.          Tanfolyamok
A jelentkezés menete
euromunka.hu
A jelentkezés menete
Gy.I.K.
Adatvédelmi nyilatkozat
Hírek
Kapcsolat / Contact

 

Ezen az oldalon találja azokat a lépéseket, amelyeket a hollandiai munkába állás előtt kell követnie:

Kapcsolatfelvétel:

Ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen az Euromunka Kft.-vel, a következő lehetőségek közül választhat:

 • Online regisztráció: Nyugat-Európában a legegyszerűbb és leggyorsabb mód arra, hogy alkalmassá tegye magát egy megfelelő állásra, hogy regisztrál az adott honlapon. Ha úgy gondoljuk, hogy megfelelő munkát tudunk ajánlani Önnek a regisztrációja alapján, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Kollegáink egyike feltesz Önnek néhány kérdést, és végül beinvitálja Önt egy személyes találkozóra valamelyik irodánkba.
 • Telefon: Irodánk nyitvatartási ideje alatt (hétköznap 9-17 óráig) hívhatja kollégáinkat bővebb információért. A telefonszámokat a kapcsolatfelvétel oldalon találja.
 • E-mail: E-mailt is küldhet nekünk. Kérem, tartsa észben, hogy nem ez a leggyorsabb módja a jelentkezésnek! Cím: info@euromunka.eu   Amennyiben e-mail-t küld nekünk, kérjük, mindenképpen csatoljon hozzá egy részletes angol/német/holland nyelvű önéletrajzot!

  Munkaközvetítő cég lévén szolgáltatásunk díjmentes. Nem számolunk fel sem regisztrációs, sem egyéb költséget!

 

Az állásinterjú:

 

Az állásinterjúra irodánk egyikében (Siófok/Budapest) kerül sor. Ez csakis előzetes időpontegyeztetéssel történhet, hogy mindenkire egyaránt időt tudjunk szentelni.

Mit várhat ettől az interjútól?

 • Először is egy rövid tájékoztatót kap arról, hogyan is dolgozunk mi és mit várhat tőlünk.
 • Ezután kollégáink egyike készít Önről egy holland nyelvű komplett önéletrajzot. Ahhoz, hogy ez egy részletes önéletrajz legyen, fontos, hogy magával hozza az összes diplomáját és oklevelét a megpályázott állásra vonatkozóan, az érvényes útlevelét vagy európai személyi igazolványát, és ha rendelkezik jogosítvánnyal, azt is. Ezekről másolatot készítünk.
  A személyes adatai és végzettségei mellé egy komplett történetet írunk a munkatapasztalatairól, hogy a lehető legjobb állást találjuk meg Önnek.
 • Az állásinterjú után van bőven ideje arra, hogy feltegye kérdéseit, és kollégáink ellátják Önt egyéb tanácsokkal.

 

Az interjú és a munka közötti időszak:

Attól a pillanattól fogva, hogy véget ért az interjú, már ismerjük a képességeit és érdeklődését, ezek alapján elkezdünk Önnek munkát keresni. Ez azt jelenti, hogy felhasználva a holland kapcsolatainkat megbízható és hivatalos cégekkel, megnézzük, hol van olyan üresedés, ami az Ön igényeinek eleget tesz. Mi csak olyan cégekkel dolgozunk együtt, akik rendelkeznek az összes hivatalos dokumentumokkal, és becsületesen bánnak az emberekkel.

 Amint találunk Önnek munkát, felhívjuk Önt a részletekkel, mint például:

 • A munka típusa
 • Nettó fizetés
 • Munkakezdés
 • A munka helye
 • A munka tervezett ideje
 • Van-e lehetőség túlórára
 • Ha saját autóra van szüksége

Ha nem nyerte el a tetszését a munkalehetőség, akkor egy másik után nézünk, amennyiben elfogadható indokot ad arra, miért nem tetszik Önnek az ajánlat.

Ha érdekli Önt a munkalehetőség, akkor elküldjük az önéletrajzát a holland cégnek

 

 Mi történik, amennyiben a cég elutasítja Önt:

Az elutasítás okainak egyike lehet, hogy mást találtak a munkahelyre, például más országból vagy nem az Ön munkatapasztalata bizonyult megfelelőnek a cég számára. Ebben az utóbbi esetben feltétlenül megbeszéljük a céggel, van-e további lehetősége Önnek vagy sem. Ha ez a cég továbbra sem érdekelt az Ön alkalmazásában, akkor azonnal felkeressük Önt az elutasítás indokával és elkezdünk egy másik kedvező lehetőség után kutatni Önnek.

  

 

Mi történik, amennyiben a cég munkát ajánl Önnek:

Ha a cég munkát ajánl Önnek, megbeszélünk egy időpontot, amikor bejön az egyik irodánkba. Ott mindent átbeszélünk újra, és ellátjuk az összes előforduló információval. Erre a megbeszélésre kell elhozni a magyar bankszámlaszámát, mivel erre fogja a cég utalni a fizetését.

Mivel itt nemzetközi utalásról beszélünk, szükséges hozzá az IBAN és SWIFT kódja is. Ezeket a kódokat megtalálhatja a bankkivonatain vagy megkérdezheti a bankjától. Ne felejtse el elvinni a bankkártyáját Hollandiába, a cégek nem fizetnek készpénzben! Mi utazási tanácsokkal is ellátjuk Önt, mielőtt Hollandiába indul.

Elvárjuk, hogy a megbeszélés előtt érthető információt adjon nekünk a Hollandiába érkezése időpontjáról, hisz csak ezek után tudjuk megerősíteni ezt a holland cég felé.

   

 

Információcsere:

A megbeszélt időben várja kollégánk az irodánkban.
Az Euromunka Kft. a lehető legtöbb információval ellátja Önt már Magyarországon. Ez az alábbi információkat:

 • a holland cégnél aláírásra kerülő szerződése;
 • kapcsolat információk; a holland cég képviselőjének neve és telefonszáma, aki az ügyeit fogja intézni;
 • útiterv; az utcanév és idő, amikor várják Önt és a pontos érkezési idő, ha tömegközlekedéssel utazik;
 • bérpapírjának magyarázata magyarul;
 • egy előzetes fizetés-kalkuláció magyarázattal, hogyan is áll össze a fizetése; az összes óraszám és végül a Hollandiában fizetendő költségei;
 • néhány másolatot is kap a holland adórendszerről (magyarul), amit alá kell írnia majd Hollandiában;
 • cégszabályzat, mind magyarra fordítva, mint például autóhasználat szabályai, elszállásolási szabályok, céges háziszabályzat stb.
 • továbbá információt kap a szállásáról Hollandiában, hogyan várják Önt, szerződés aláírásának menete, holland adó- és biztosítási szám igénylése. Az Ön holland supervisorja segíti Önt ezen ügyekben eligazodni, amint kiért Hollandiába.

Rengeteg idő lesz megválaszolni a kérdéseit. Jól tudjuk, hogy amint elérkezik ez az idő, 1001 kérdése lesz. A legjobb tapasztalataink szerint igyekszünk válaszolni kérdéseire.

   

 

Hollandiai utazás:

Az új munkáltatójához való utazás.
Segítünk az előkészületekben, illetve ellátjuk tanácsokkal, melyik a legolcsóbb és legegyszerűbb utazási mód Hollandiába.

Megadjuk az alapvető tájékoztatást, hogy a legkönnyebbé tegyük az utazását. Abban az esetben, ha eltévedt, bármikor hívhatja segélyhívó számunkat, s elkalauzoljuk Önt az úticéljához, ahol a holland supervisor már várni fogja.

Ő elkíséri Önt a szálláshelyére és segít elrendezni az iratokat: adó-, biztosítási papírok.

Kinttartózkodása alatt bármely problémájával és kérdésével felkeresheti kinti kapcsolattartóját. Megérkezése másnapján felveszi Önt, és elviszi az első napjára a munkahelyén.

 

 

Utómunkálatok:

  Az Euromunka Kft. számára nem ér véget a munka azzal, hogy Ön munkába áll Hollandiában. Ha bármi történik, és nem tudja megoldani a kapcsolattartó személyével, mindig felkereshet bennünket az irodáink vezetékes telefonjain vagy nyitvatartási idő után a segélyhívó számunkon. Mindig a saját anyanyelvén nyújtunk Önnek segítséget.

Ne felejtse el, hogy ez egy segélyhívó szám, tehát csak vészhelyzetben használja, és ne olyan ügyekre, amelyeket irodai nyitvatartási időben tudunk csak megoldani. Az Euromunka Kft. dolgozói is megérdemlik a pihenést!

Az indok, amiért Hollandiába utazik az, hogy dolgozzon. Így mi is elvárjuk Öntől, hogy a legjobb tudása szerint végezze munkáját. Ha fizetett nyaralást tervez, akkor azt tanácsoljuk, hogy ne vegye fel velünk a kapcsolatot és maradjon otthon.

 

 

 

 

info@euromunka.hu  Telefon: +36 1 206 8792 hétköznapokon délel?tt 9.00-12.00 délután 13.00-17.00 között  1113 Budapest, XI. kerület, Bocskai út 77-79.
Magán-munkaközvetítöi nyilvántartásba vételi szám: 5529-1/2009-5100-665