Kezdőlap          Állások          A jelentkezés menete          Rólunk           IT and Engineering          Gy.I.K.          Tanfolyamok
Tanfolyamok
Kapcsolatok
NYELVI PROGRAM KÜLFÖLDI MUNKÁHOZ

KÜLFÖLDÖN AKAR DOLGOZNI? NEM BESZÉL IDEGEN NYELVEN?
HOLLANDUL TANULNA? NYELVIZSGÁZNI KÉSZÜL, FELVÉTELIZNI SZERETNE,
VILÁGOT LÁTNA VAGY KÜLFÖLDÖN SZERETNE ÉLNI?
TANULJON NÁLUNK DIPLOMÁS OKTATÓKTÓL HATÉKONYAN ÉS ELÉRHETŐ ÁRON!
 
NYELVÓRÁINK
Csatlakozzon Ön is az idegen nyelvet beszélők táborához, vagy tökéletesítse már meglévő nyelvtudását! Használja a nyelvet külföldi barátokkal történő levelezéshez, kommunikációhoz, vagy utazásai során, munkahelyén sőt üzleti kapcsolatai ápolásához és bővítéséhez!

Kinek ajánljuk a képzéseinket?


-    Aki nyelvvizsgázni szeretne;
-    Aki nyelvi szakon szeretne főiskolai vagy egyetemi tanulmányokat folytatni;
-    Aki külföldi illetőségű cégnél szeretne elhelyezkedni vagy idegen nyelvű állásinterjúra készül;
-    Aki külföldre szólítja a munkája, és szeretné a szakmai nyelvi tudását kommunikációs készségét fejleszteni;
-    Aki turistaként vagy letelepedőként utazna idegen nyelvterületre.

Miért válasszon minket a nyelvtanuláshoz?


-    Minden oktatónk nyelvtanári diplomával és sokéves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés terén, ezen kívül anyanyelvi környezetben is szereztek gyakorlatot. Minden tanárunk közvetlen, kommunikatív és együttműködő, amely tulajdonságok biztosítják a sikeres tanulás alapját;
-    Cégünk hivatalosan nyilvántartott felnőttképző intézmény;
-    Iskolai környezetben vagy otthonról skype-on hétközben és hétvégén is tanulhat;
-    Kurzusainkon kis létszámú csoportokban, személyreszabott oktatási anyagból oktatunk;
-    Külföldön munkát keresőknek speciális tematikát állítottunk össze, a saját szakmákhoz tartozó szókinccsel, országismerettel, és egyéb kiegészítő információkkal.
-    A képzés minden modulját szóbeli és/vagy írásbeli vizsgával zárjuk, hogy a képzés
eredményességéről és a célok eléréséről meggyőződhessünk.
-    Nyelvtanfolyamaink sikeres lezárásakor hallgatóink látogatási igazolást, és oklevelet kapnak.
-    Áraink kedvezőek és mivel csomagjaink személyre szabottak, nem fizet felesleges dolgokért!

Mit kínálunk?


Általános nyelvtanfolyamok
Az általános nyelvi képzés célja a koncentrált kommunikáció-fejlesztés (beszédkészség, beszédértés, íráskészség, szövegértés) A1 kezdő szinttől B2 középfok szintig, emellett nyelvtani felkészítés vagy szintentartás. Az általános nyelvtanfolyamok a hétköznapi nyelvet oktatják.

Üzleti nyelvtanfolyamok
Az üzleti tanfolyamok tematikáját a megrendelő és a résztvevő igényei, a szükséges üzleti témakörök és helyzetek szerint alakítjuk (pl. kapcsolatteremtés, kapcsolattartás, céginformáció, telefonálás, megbeszélések, külföldi utazás, konferencia). Legtöbbször a résztvevő munkaköréhez igazított munkahelyi szókincsre és gyakorlati szituációkra épül, melyet partnereink profilja és tevékenységi köre alapján testre szabunk. Az üzleti képzéshez illesztjük az órák módszereit is: helyzetgyakorlatok, esettanulmányok, prezentációk, friss hírek, cikkek és kommunikációs tréning elemek segítik az aktív tudás megszerzését.

Nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamok
A nyelvvizsga előkészítő tanfolyam során a hallgatók megismerkednek az írásbeli és a szóbeli vizsga speciális követelményeivel. Tanfolyamunk része a gyakorlás a különböző vizsgarészek tipikus feladataira (az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsgán előforduló témák feldolgozására szolgáló feladatok, tesztek, szövegértési és szituációs gyakorlatok megoldása).

Intenzív és Szuper intenzív nyelvtanfolyamok
A szuperintenzív tanfolyamon 5x4 órás intenzitással haladnak tanulóink a kitűzött céljuk felé, azaz 60 órás tanfolyamunkat 3 hét alatt végzik el. (Napi 4 óra oktatás, heti 5 napon, 3 héten keresztül.)
Az intenzív tanfolyamon 3x2 órás intenzitással haladnak tanulóink, tehát a 60 órás tanfolyamot 10 hét alatt végzik el. (Napi 2 óra oktatás, heti 3 napon, 10 héten keresztül.)

Speciális gyorstalpaló programunk külföldi munkavállaláshoz
A szakmai kommunikációs tanfolyamon heti 4 ill. 6 órás intenzitással haladnak tanulóink a kitűzött céljuk felé, azaz 50 órás tanfolyamunkat 8+2 hét alatt végzik el. Bővebb információt a bal oldali menüben találhat erről a képzésünkről!


Hogyan tanulhat nálunk?

Csoportos képzésben: 4-8 fő részvételével. Előnyei: csoportos illetve párban végezhető feladatok lehetősége (pl: szituációs gyakorlatok, szerepjáték, társasjátékok váltott szereplőkkel), egymás motiválása, csoportdinamika előnyeinek kiaknázása.
Egyéni képzésben: speciális munkakörök esetén illetve felsővezetőknek, kevés szabadidővel rendelkezők számára ajánlott. Előnyei: rugalmas időbeosztás, testreszabott tematika és tananyag, egyéni haladási ütem.
Online képzésen: az egyéni képzés az Ön otthonában is elérhető, skype-on keresztül. Csupán egy stabil internetkapcsolat és webkamera + mikrofon/fülhallgató szükséges hozzá. Előnyei: abszolut rugalmas, idő- és költséghatékony, rugalmasan alakítható a tanulási stílusához és haladási üteméhez.

Amennyiben nem találta meg kérdéseire a választ, bővebb információért forduljon kollégáinkhoz a  tanfolyam@euromunka.hu e-mail címen vagy a +36 30 570 8902 -es telefonszámon. Várjuk az érdeklődését!

info@euromunka.hu  Telefon: +36 1 206 8792 hétköznapokon délel?tt 9.00-12.00 délután 13.00-17.00 között  1113 Budapest, XI. kerület, Bocskai út 77-79.
Magán-munkaközvetítöi nyilvántartásba vételi szám: 5529-1/2009-5100-665