Kezdőlap          Állások          A jelentkezés menete          Rólunk           IT and Engineering          Gy.I.K.          Tanfolyamok
Utazási info
Szolgáltatásaink
Miért válasszon minket?
Utazási info
Adóvisszaigénylés - egyéb támogatások

 

Utazás autóval

Autóval az út Budapesttől Amszterdamig 1442 km hosszú. Szinte a teljes utat meg lehet tenni autópályán át.

 • Az M1-es autópályán keresztül (Budapest-Bécs irányban) jut el a Hegyeshalom - Nickelsdorf-i osztrák-magyar határátkelőig.
 • A határ után az A4-es autópályán haladjon Bécs irányába, majd Bécstől térjen az A1-esre, Linz felé.
 • Linz után az A8-as autópályán kell továbbhaladni Passau irányába.
 • A németországi határátkelést követően maradjon mindvégig az A3-ason (Passau, Regensburg, Nürnberg és Frankfurt am Main városokon keresztül), míg Kölnt el nem éri.
 • Ezt követően Venlo vagy Arnhem városok irányába haladjon, hogy eljusson holland határig.

Fontos tudnivaló:

 • Magyarországon és Ausztriában is csak autópálya-matricával lehet az autópályán közlekedni.
 • Ausztriában télen kötelező a téli gumik és a hóláncok használata, továbbá kötelező kellék az autóban a sárga biztonsági mellény.
 • Figyeljen a sebességre! Ausztriában a gyorshajtás környezetkárosító bűncselekménynek számít, ami magas büntetést vonhat maga után!
 • Hollandia többek közt ismert a számos sebességmérő kameráiról, valamint gyorshajtásért kiszabott magas bírságairól is!

Utazás repülővel

Jelenleg a Wizz Air és a Ryanair járataival repülhet Hollandiába.
Mindkét cég fapados légitársaság, amely rendszerint alacsonyabb utaztatási költséggel szállít. Mivel az egy útra szóló jegyek is általában kedvezőbb áron válthatók, ezért az előre megváltott retúrjegy helyett elegendő a visszautat akkor lefoglalni, amikor a szabadság konkrét időpontja ismertté válik.

Foglalja le járatát közvetlenül a légitársaságok honlapján: WizzAir vagy Ryanair vagy bármely kérdés esetén forduljon tanácsért az Euromunka Kft. csapatához.

Fontos tudnivaló:

 • Az utazás előtt mindenképpen tájékozódjon a szigorú biztonsági előírásokról, valamint mind a kézi-, mind a feladott poggyászokra vonatkozó súlykorlátozásokról.
 • Az érkezést követően Hollandián belüli utazási információkkal az Euromunka Kft. fogja Önt ellátni.

Utazás busszal:

Hollandiába számos autóbusz-társaság  valamint sok magánvállalkozó indít járatokat.
A jegyárakról, valamint a menetrendről bővebb információt a busztársaságok honlapján talál. Két nagyobb társaság a sok közül:

Orangeways

Eurolines / Volánbusz

Fontos tudnivaló:

Busszal több, mint 12 óra az út Hollandiába. Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazás sokszor nagyon fárasztó tud lenni, ezért munkába állás előtt legalább egy éjszakára szüksége lesz, hogy kipihenje magát.

info@euromunka.hu  Telefon: +36 1 206 8792 hétköznapokon délel?tt 9.00-12.00 délután 13.00-17.00 között  1113 Budapest, XI. kerület, Bocskai út 77-79.
Magán-munkaközvetítöi nyilvántartásba vételi szám: 5529-1/2009-5100-665