Kezdőlap          Állások          A jelentkezés menete          Rólunk           IT and Engineering          Gy.I.K.          Tanfolyamok
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Miért válasszon minket?
Utazási info
Adóvisszaigénylés - egyéb támogatások

Az Euromunka Kft. tevékenységi körei

Cégünk elsősorban Nyugat-Európába irányuló munkaközvetítéssel, kellőképpen motivált szak- és segédmunkások  toborzásával és kiválasztásával foglalkozik. Szolgáltatásainkat teljes körű ügyintézés mellett bonyolítjuk, testreszabott megoldásokat kínálva mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára.

 

A szelekció során elsősorban jelentkezőink motivációját, szakképzettségét, valamint nyelvtudását mérjük fel, de ugyanakkor széleskörű tájékoztatással fel is készítjük őket a hollandiai munkavállalás körülményeire.

 

Az interjúztatást követően a felkínált állás betöltésére megfelelőnek ítélt jelölttel mindig tartunk egy további személyes megbeszélést, mely során átadjuk neki a magyar nyelvű munkaszerződést és munkavállalóink számára összeállított prospektusainkat, amelyek tartalmazzák a hollandiai munkavállaláshoz elengedhetetlen információkat. Tájékoztató anyagaink révén a jelölt felvilágosítást kap többek közt a BSN adó- és társadalombiztosítási szám kiállításának, valamint a betegbiztosítás megkötésének menetéről, a szállásról, a kiutazásról, valamint a leendő munkáltató által előírt egyéb feltételekről.

Az Euromunka Kft. több, mint munkaközvetítő cég

Mi tudjuk a legjobban, hogy mennyi plusz munkával jár egy külföldi munkavállaló alkalmazása. Éppen ezért bővítettük ki ügyfeleink számára a szolgáltatásaink körét.

 

A sikeres és zökkenőmentes munkavállalás érdekében a toborzás és kiválasztás folyamatainak lebonyolításán kívül, hivatalos dokumentációval, útmutatóval, tanácsadással és fordítással állunk az Önök rendelkezésére, sürgős esetekben pedig mind a jelentkezők, mind a megrendelők számára elérhetőek vagyunk egy non-stop hívható telefonszámon. 

 

Az Euromunka Kft. aktivitása az alábbi ágazatokra terjed ki:

 

 • Építőipar
   
 • Fémipar
   
 • Technika
   
 • Logisztika és szállítmányozás
   
 • Egészségügy
   
 • Termelés és gyártás
   
 • Élelmiszeripar
   
 • IT & Engineering - magasan kvalifikált szakemberek
 

 

 Amennyiben az Euromunka Kft. szolgáltatásai felkeltették az Ön érdeklődését, kérjük vegye fel csapatunkkal a kapcsolatot akár telefonon, akár e-mailben.

 

info@euromunka.hu  Telefon: +36 1 206 8792 hétköznapokon délel?tt 9.00-12.00 délután 13.00-17.00 között  1113 Budapest, XI. kerület, Bocskai út 77-79.
Magán-munkaközvetítöi nyilvántartásba vételi szám: 5529-1/2009-5100-665